Blog powered by izyan.com

3 Lagi kes Hina Lagu Negaraku

Selasa, Oktober 11, 2011


3 ulasan:

  1. takde pihak yg mgambil tindakan ke atas bdk nie ker? takkan nak dilepaskan? org mcm ni ada potensi mjadi pganas. dah la x hormat negara, raja (sekaligus dgn agama) dan pmimpin, malah x hormat diri sdiri.

    BalasPadam
  2. ini budak farizal manyak sial lo, ini babi punya budak macamana ada sini negala..gua kalau jumpa sama ini budak sial..mau masukan taik gua dalam dia punya mulut, bukan taik gua saja, itu taik anjing dan taik babi pun kasi masuk sama dia punya mulut...banyak busuk punya budak cilaka!

    BalasPadam
  3. kepada warga malaysia jangan terlalu negative sangat terhadap isu ini kerana isu ini agak masalah besar di kalangan rakyat malaysia semua mula tak suak petadbiran kerajaan,sultan yang takut kepada bn dan lain lain parti jadi kerajaan perlulah memberi sokongan padu kepada hak asasi manusia dan kepada masyarakat malaysia jangan penting diri dengan kuasa politik dan wang,insaf sikit jangan buat dosa sangat terhadap rakyat malaysia sesungguhnya tuhan maha kuasa tak maafkan sesiapapun di dunai ini kepada semua ahli politik bn dan sekutunya

    BalasPadam