Blog powered by izyan.com

36 Pasangan Romantik di Kedai Makan

Selasa, November 15, 2011


36 ulasan:

  1. kerusi lain banyak lagi lah . brrrrr ~

    BalasPadam
  2. share duduk sorang sebelah montot? Hahahaha..mak x bley buat gitu..montot mak kena guna 2 kerusi terus

    kah kah kah...

    BalasPadam
  3. boleh kena buasir dua2nya tu.

    BalasPadam
  4. itu bkan romantik..itu ngada2

    BalasPadam
  5. romantik lah sangat...

    BalasPadam
  6. ni bkan romantik...ini bangang...

    BalasPadam
  7. WAD DE FAK!!!!

    BalasPadam
  8. Aiyyaaaaa..apa punya orang ni...??!

    Bangku tu kalau sorang duduk pun memang x selesa, inikan pulak kongsi berdua?? Waraskah lagi..

    Romantik tahap otak sudah turun ke punggung.

    BalasPadam
  9. tu bkn rmantik nma nye..xtau mlu pkai tdung pn msh wt cmtu dpan khlayak rmai..cian nye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. pe kaitan pulak duduk camtu ngan pakai tudung? asal boleh je ko komen yerrr...

      Padam
    2. btol2...ntah2 dorg somi istri ke...bio la...tp nape nak duk 1 kusi cmtu....

      Padam
    3. aiii pe salah tudung pulak ...

      Padam
  10. rebut kerusi kot...pastu masing2 xnk ngalah...haha

    BalasPadam
  11. bingung tahap gaban.....

    BalasPadam
  12. weh agak2 nak fitnah kot2 dah kawen..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau dah khwin x gedik cmtu la...kah kah kah

      Padam
  13. aper ker bohhhdohhhh dan hooodhoooo nyerr..

    BalasPadam
  14. HAHAH , abis romantik la ni , sweet , HAHA :)

    BalasPadam
  15. due2 punggung nye ade bisul ,tu y nak cover .konon2 romantik .padahallllll

    BalasPadam
  16. korang x nampak ke kerusi sebelah tu ada taik cicak...tu yg share kerusi...ntah2 kembar...tapi rasanya la memang dia main musical chair..ngk la muka mamat tu..check refree kata sapa dpt duk dulu...bangang...ni kalau terkentut memang x sempat cover la

    BalasPadam
  17. biarlah depa tuh..asalkan depa bahagia..x kacau kite pon...hehehehe

    BalasPadam
  18. kerusi rosak kot seblah. . .coz tu kna kongsi. .
    cheerrr!!

    BalasPadam
  19. Confirm 60% belum nikah ni...kalau dah nikah alias kawen tak macam tu....pakai tudung lak tu...bodoh alias hodoh....

    BalasPadam
  20. Siapa yang bodoh?? Dorang ni saja suruh orang ambik gambar camtu.. lepas tu diorang cek lah apa orang lain komen sambil gelak-gelak sebab telah diperbodohkan

    BalasPadam
  21. laki tu muka cam abon masa muda je..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha..lwk2 tol la mcm abon je

      Padam
  22. abon jugak yang kena ....apalah ...kang meja ada duduk atas mejalah....yang menyempit kat kerusi yang terkecik sangat tu mengapa....tak malu ke....

    BalasPadam
  23. femes toi... macam artis pulak orang nak sebok2 .. kih2

    BalasPadam
  24. x baeq fitnah orang....kot2dpa suami isteri mna lha kta tau...so muhasabah lha yerk....

    BalasPadam
  25. rasanya da ada org yg duduk sblh kerusi tu..jd diorang kongsi la kot...org2 tu tgh order mknn

    BalasPadam
  26. cian dilahirkan ada otak fikiran n kemudahan tapi tak gunakan...huhu

    BalasPadam
  27. jangan lupa cinta buta sebuta-butanya....sampai ada banyak kerusi lain pun tak nampak dah.

    BalasPadam
  28. Itu pasti bukan istrinya

    BalasPadam
  29. nampak macam anak lelaki dan emak je? budak tu pakai baju mcam sekolah menengah. Lagipun, sy pernah duduk satu bangku dengan mama saya, sbb tiga lagi bangku di meja sama tu ada atuk opah dan ayah, lepas tu ayah bawa opah dan atuk sy pergi beli makanan, tinggal la sy ngan mama. Benda orang tangkap gambar, bukan kite tahu apa yag benar2 jadi. lain la kalau gambar ni bergerak. haha, btw tak baik tau tuduh melulu, atau fitnah ;)

    BalasPadam