Blog powered by izyan.com

20 Budak Kecil tapi Payu Dara Mak Dara!

Selasa, Januari 03, 2012


20 ulasan:

  1. pergh tetek besa...kasi aq ramas skit bley??

    BalasPadam
  2. @Anonymous cmner bdk-ii lei ttek besar tu xpecyer r ...

    BalasPadam
  3. cmner lei bdk2 ttek besa tu .. xpercyer r..

    BalasPadam
  4. ni bukan budak ni,,,,umur dh besar,,cuma badan tu still kecik,,kan kita banyakk jumpa org mcm ni,,,apa yg nak diheran kan,,,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. xpun tipu je ni. pandangan aku lah, dari potongan gambar di telinga mikiey mouse tu mustahil jgak designer/ pengeluar baju nk potong mcmtu.

      Padam
    2. btl..aku setuju..

      Padam
  5. mender la korang ni...adobe ada..mcm2 lagi edit manager ada...teknik photo la ni

    BalasPadam
  6. dia ni umog orang dewasa dah tapi muka bebifase. ni korang korang beranak 3 dah ni. ye lah rogi kalau tak projek orang pompuan come lote macamni mana jantan bleh lepaeh punya kurnia tuhan kepada orang jantan rogi la kalau tak projek silaparibulan boleh jadi bedosa pulak kalaw tengok saja kalaw ada peluang la bukan ka

    BalasPadam
  7. ni edit ni...kwn sy yg edit name die khaizal....mmg pakar bab ni sbb die giler sex..

    BalasPadam
  8. ni edit ni...kwn sy yg edit name die khaizal....mmg pakar bab ni sbb die giler sex..

    BalasPadam
  9. ni edit ni...kwn sy yg edit name die khai...sbb die giler sex...

    BalasPadam
  10. bdk ne umur dh 19 thn kot tp nampak muka pra matang tul x

    BalasPadam
  11. Betul ke tu,sy nie beranak 2 tk secantik tu

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. Betul tu.. edit ow

      Padam