Blog powered by izyan.com

7 Wanita makan ayam hidup-hidup

Rabu, Februari 15, 2012


hobi makan ayam hidup

hobi makan ayam hidup

hobi makan ayam hidup

Sidoarjo: gempar dihebohkan dengan seorang perempuan yang mempunyai hobi aneh. Keanehan yang dimiliki oleh Miskaulah (38) tersebut adalah makan daging ayam dan ular hidup-hidup. Selain itu darah dari binatang tersebut juga diminumnya.

7 ulasan:

  1. pandai jadi BB nie..huhuh

    BalasPadam
  2. Urgghh..kembang tekak aku tengok...ni nak saving minyak masak ke ape?

    BalasPadam
  3. dah tau benda haram tak sembelih dah sah la haram .. appun buka tudung tu dulu buruk nama aje kalakuan tu , jgn jadi bangang tak tau hukum .

    BalasPadam
  4. perrr.... mmg the best la mck ne mkn ayam hidup²

    BalasPadam
  5. perrhhhh. . . ! mmg the best la mck ne mkn ayam hid0p²

    BalasPadam
    Balasan
    1. MAKCIK NI GILA TU...

      Padam
  6. sakit mental tak yah post2 lah.......

    BalasPadam