5 SMS Percuma | Free SMS

Nak SMS percuma. mungkin anda tidak mahu ketinggalan menggunakan servis percuma ini. Ya memang percuma apatah lagi ianya milik syarikat TM. Cuma perlu sign-in atau sign-up sahaja di dalam laman web ini, SMS PERCUMA. Saya juga gunakan SMS servis ini untuk menghantar ke pelbagai nombor hp kerana menjimatkan kos untuk kerja berkumpulan. Sekaligus melicinkan lagi urusan aktiviti. Kadang-kadang bila saya kehabisan credit HP tu nak SMS yang tersayang atau benda-benda penting, terus sahaja ke laman ni, sebab dah terdesak sangat, kedai pun buka 24 jam juga kan. Tak salah mencubanya, tak perlu Top-Up dan sebagainya. Yang penting ada tenet dah la. Hehe.

Caranya:
  1. daftar di SINI (pastikan anda guna Internet Explorer untuk proses daftar SAHAJA)
  2. sudah selesai daftar pergi ke 'Web Messaging'
  3. masukkan nombor HP kawan atau cuba dahulu ke nombor telefon anda.
  4. satu message telah diterima di HP anda.
  5. semoga berjaya dan terhibur dengan servis ini.
  6. dikhabarkan servis ini sudah boleh digunakan tanpa had. :)

5 ulasan:

  1. kata boleh hantar sms percuma saya dah sign up .dah login pun.tapi bila nak hantar sms .kena bayar lah....

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak masuk tandas awam pun kena bayar bro.....:)

      Padam
    2. Kate pecuma

      Padam
  2. call me 0122859771

    BalasPadam
  3. Call me 0133090679.

    BalasPadam